Teknoloji, İnovasyon ve Girişimciliğin Merkezi Teknokent’ten Haberler

KOBİ'lere Ücretsiz Mentorluk 20 Şubat’ta Başlıyor…

29 Mart 2016 - Teknoloji, İnovasyon ve Girişimciliğin Merkezi Teknokent’ten

Tübitak 1601 Programı tarafından desteklenen Mentorluk Eğitimleri kapsamında Mentors Network Turkey tarafından işletmelere mentorluk desteği uygulaması gerçekleştirilecektir. Ortalama 20 yılın üzerinde iş deneyimine sahip ve her biri farklı alanlarda deneyim ve uzmanlık sahibi mentorlar, işletmelerle eşleşerek her bir işletme ile 20 saatlik mentorluk uygulama seansına katılacaktır.

Mentorluk seansları ücretsiz olup, firma adına katılım sağlayacak firma ortağı veya yöneticisinin de toplam 20 saatlik süreyi mentorluk seanslarına ayırması gerekecektir. Tanışma ve ilk mentorluk toplantısı 2 Nisan 2016 Cumartesi günü 14:30 - 16:30 saatleri arasında İTÜ ARI Teknokent ARI3 Binası Salon 3’te gerçekleşecektir. Söz konusu 2 saatten sonraki mentorluk seanslarının yer ve zamanları mentor ile firma yetkilisi tarafından kendi programlarınca belirlenecektir. 

Programa katılmak için https://form.jotformeu.com/52875811135356 linkindeki kısa formun doldurulması yeterlidir. Formda dolduracak bilgilere ve seçilecek mentorluk ihtiyaç alanlarına göre Mentors Network Turkey tarafından gerekli eşleştirmeler yapılacaktır. Formda farklı başlıklarda belirlenmiş mentorluk konuları mevcuttur. 02 Nisan 2016 tarihinin, programa ilgi duyan firma yetkilisine uymaması halinde yine de formun doldurulması ancak notlar bölümünde bu durumun belirtilmesi rica olunur.

Daha önce bu programdan yararlanmış firmalar, başka bir konuda mentorluk alabilirler.

Programla ilgili sorular için: Mentors Network Turkey Proje Koordinatörü Arzu YÜCEL KÖMÜR - academy@mentorsnetwork.net - 0541 555 66 77